Anem a la muntanya?

Anem a la muntanya!

Si no hi ha cap activitat de Bendhora que t'encaixa,

vols anar a fer una excursió en concret,

no vols anar sol a la muntanya...

Ara, en aquest apartat de la web, et podràs afegir a excursions organitzades per altres membres de Bendhora o organitzar la teva sortida!

 

 

Hi ha alguna sortida prevista?

Condicions legals

CONDICIONS D’ÚS DEL SISTEMA “ANEM A LA MUNTANYA”
Anem a la muntanya és un servei que ofereix Bendhora bcn S.L. (en endavant, Bendhora) als seus clients per tal que aquests puguin fer sortides al medi natural de manera conjunta sense el guiatge ni la supervisió de cap persona de l’equip de Bendhora.
La plataforma Anem a la muntanya, permet que qualsevol usuari pugui proposar a la resta d’usuaris un dia i hora per realitzar una excursió al medi natural. Aquest usuari serà el “creador” de l’activitat.
Haurà d’especificar en el canal indicat tota la informació possible sobre l’activitat: dia, hora i lloc de trobada, distància i desnivell de l’itinerari a recórrer, si és coneixedor d’algun pas complicat o d’algun risc durant l’itinerari (grimpada, pas per una zona amb caiguda a diferent alçada, etc) així com l’horari previst i el material que es recomana per fer l’activitat.
L’usuari reconeix i accepta que la utilització de la plataforma es realitza sota la seva pròpia responsabilitat i sent coneixedor de que Bendhora únicament respondrà els danys que l’usuari pugui patir com a conseqüència de la utilització de la plataforma quan aquests danys siguin imputables a una acció dolosa de Bendhora.
Bendhora no controla, amb caràcter general, la utilització que els usuaris fan de la plataforma.
En particular, Bendhora no garanteix que els usuaris que fan ús de la plataforma ho facin respectant la llei, les presents condicions d’ús, la moral i els bons costums generalment acceptats, ni tampoc que ho facin de forma diligent i prudent.
Finalment, Bendhora no es farà responsable en cap cas de cap tipus de compensació reclamada pels usuaris assistents a una activitat proposada per un altre usuari.